Yalancılar ve Mumları dizisi nerede cekiliyor?

2022 0 Comments

Yalancılar ve Mumları dizisi çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilmektedir. Dizide özellikle kullanılan bir semt olmayacak ve dizinin çekimleri İstanbul'un birçok farklı semtinde gerçekleşecektir. Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir.Oct 3, 2021

Yalancılar dizisi nerede çekiliyor?

Yalancı dizisinin İstanbul'da çekiliyor. İstanbul'un Beykoz gibi semtlerinde çekilen Yalancı dizisinde renkli görüntüler oluştu.

Yalancılar ve mumlar konusu nedir?

YALANCILAR VE MUMLARI KONUSU Elif (Ceren Moray), kocasını bir tekne kazasında kaybetmiş ve bu kaybı halen kabullenememiştir. Gelen cevapsız aramalar kocasının hayatta olduğunu düşünmesine sebep oluyordur. Elif'e en yakın arkadaşları Ceyda (Elçin Sangu), Meliha (Şafak Pekdemir) ve Şebnem (Burcu Gölgedar) destek olurlar.

Evlilik Hakkında Herşey dizisi nerede çekiliyor?

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY NEREDE ÇEKİLİYOR? Evlilik Hakkında Herşey dizisi İstanbul'da çekilmektedir.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?

Gönül Dağı oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu'nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.

Yalancı dizisinin çekildiği saklı şehir nerede?

Yalancı dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Saklı Şehir ise İstanbul'da yer alan ilçeler arasında bulunmuyor. Saklı Şehir Lisesi'nin dizi için bir kurgu olduğu belirtiliyor.

Yalancılar ve mumları hangi kafede çekiliyor?

Yalancılar ve Mumları
Bölüm sayısı5
Yapım
YapımcıFatih Aksoy
Mekânİstanbul

Yalancılar ve Mumları uyarlama mi?

Yalancılar ve Mumları dizisi Mistresses dizisinden uyarlanmıştır. Dizi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor. Türkiye; ABD, Rusya, Slovakya, Güney Kore ve Japonya'nın ardından Mistresses formatını lisanslayan altıncı ülke olacak.

Yalancılar ve Mumları kitap mı?

Yalancının Mumu Aşkla Söner Kitap Açıklaması Haciz memurları kapısında beklerken gönlünü karizmatik ve başarılı bir psikoloğa kaptıran Funda'nın yalanlarla örülü ağın ortasında çırpınışını kahkahalarla okuyacaksınız. Sadece komik değil bir de üstüne romantiğiz.